Feronerie pentru PVC

Feroneria folosita de noi in procesul de fabricare a tamplariei PVC ( ferestre) cu geam termopan este furnizata de sase mari producatori la nivel european: GU, WinkHaus, Maco, Roto, Siegenia Aubi, Vorne
Ce reprezinta feroneria in cadrul unei ferestre?
Toate ferestrele termopan au in componeneta ” feronerie ”. Feroneria reprezinta partea matalica de pe cerveaua ferestrei ( canatul mobil ). Aceasta asigura ata deschiderea (prin maner si sistemul de balamale batante sau oscilobatante ) cat si etanseitatea ferestrei prin inchideri multipunct. Totodata aceasta permite reglarea tridimenisonala a ferestrei.
Tipuri de feronerie de clasa „A”
Feroneriile de clasa A sunt feroneriile de fabricatie germana sau austriaca. O fereastra de calitate va avea in componenta sa o feronerie de calitate si de durata. Dintre feroneriile clasa „A” aminiim aici: GU, WinkHaus, Maco, Roto, Siegenia Aubi, Vorne. Toate aceste feronerii au o culoare argintie, prezinta garantie si pot asigura un numar mare de indexari ( deschideri / inchideri ) ferestrelor. Intrebati intotdeauna producatori de ferestre ce feronerii folosesc si verificati acest lucru priin citirea siglei stantate pentru a evita eventualele reclame mincinoase.
Tipuri de feronerie de clasa „B”
Feroneriile de clasa „B” sunt toate acele feronerii fabricate in Turcia. Amintim aici „celebrele” feronerii low-cost: Selve, Cygnus, Maco Reform, Kale, Baskan, etc. Toate aceste feronerii va vor oferii un pret redus dar si o calitate indoielnica erspectiv garantie preactic nula. diferentele de pret intre o feronerie nemteasca si una turceasca nu depasesc 10 euro , o suma modica atuncti cand stiti ca investiti intr-un lucru de durata.
Toate tipurile se pot regla multiplu, astfel orice problema generata in timp de „asezarea” ferestrei dupa montaj va putea fi corectata rapid fara a afecta calitatea produsului.

111            112            113            114              115              logo siegenia aubi